- Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand metoda de transport si plata alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se vor ambala corespunzator, pentru protectie pe tot parcursul transportului, pana la livrare. 

 

Fancurier-  16 lei

- termen: 24 ore din momentul confirmari comenzii.

- comanda este livrata la domiciliu.
- taxa de transport este de 16 lei, in functie de numarul de produse si greutate aceaste se poate mari.

Cum platesc?

Ramburs - Se plateste la ridicarea coletului la Posta in cazul in care primiti coletul prin MESAGERIE POSTALA 

Curierului- in momentul livrari coletului de catre curier la domiciliu in cazul expedieri prin FANCURIERReturnarea produselor.

Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris ca renunta la cumparare, fara penalitati, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Regula valabila pentru produsele expediate prin Posta sau Fancurier!
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.Produsul il puteti trimite prin orice modalitate doriti, Posta Romana sau Fancurier, fara ramburs .
(ochelaridesoare.com nu va accepta primirea coletelor trimise cu ramburs) 
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau , la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

PRECIZARE 
Mentionam ca Ochelari-de-soare.com nu este asociata sau sponsorizata de : Adidas, Anarchy, Armani, Arnette, Aviators, Black Flys, Bolle, Brighton, Biohazard, Calvin Klein, Cartier, Chloe, Choppers, Christian Dior, Diesel, DKNY, Dolce & Gabbana, Dragon, Eddie Bauer, Fendi, Gargoyles , Gucci, Guess, Harley, Kenneth Cole, Killer Loop, Lacoste, Liz Claiborne, Locs, Louis Vuitton, Maui Jim, Nautica, Matrix , Matrix Reloaded , Morpheus, Nike, Prada, Ralph Lauren, Ray Ban, Revo, Roxy, Serengeti, Smith, Spy , Tommy Hilfiger, Versace, Vogue, X-Loop sau alte nume de marci sau produsele lor. 

Produsele noastre pot fi comparabile, în calitate si stil, dar acestea nu sunt autentice sau originale dar sunt inspirate de si comparabile cu designerul de marca înregistrata.

Pentru aceasta nu incalcam nici o lege a dreptului de autor. Trimiterile la nume de marca sunt facute strict numai pentru comparatie. Daca doriti original, produs autentic, va rugam sa-l achizitionati de la un distribuitor autorizat.