Nu exista comanda minima si se livreaza pe intreg teritoriul tarii. Produsele se afla in ambalajul original, al producatorului si sunt ambalate corespunzator pentru transport.

- livrarea produselor se poate face intr-un interval de 3-5 zile , din momentul in care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plata , termen de livrare , stocuri , preturi ) . 

- ochelaridesoare.com nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. 

- preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

ATENTIE!

Daca plasati o comanda online si s-a ales "LOCUIESC IN BUCURESTI" cumparatorul are la dispozitie 5 zile sa ridice comanda. Dupa 5 zile produsele revin la vanzare. Plasarea unei comenzi online pe acest site nu obliga ochelaridesoare.com in nici un fel sa blocheze produsele mai mult de 5 zile! 

In cazul in care nu sunteti sunteti familiarizat cu efectuarea cumparaturilor online va punem la dispozitie pasii necesari pentru initierea unui comenzi: 
Pasul 1: Inregistrati un cont pe site . (dupa completarea datelor pe adresa de e-mail specificata veti primi un e-mail de validare)
Pasul 2: Autentificativa cu adresa de email si parola specificata.
Pasul 3: Alegeti produsele si punetile in cosul de cumparaturi .
Pasul 4: Apasati butonul "Verifica cos" din cosul de cumparaturi.
Pasul 5: Verificati produsele puse in cos si suma totala, selectati modul de transport disponibil, comunicati eventualele obiectii sa nelamuriri la sectiunea Mentiuni si apoi trimiteti comanda apasand butonul "Comanda ferma" . 

PRECIZARE 
Mentionam ca ochelaridesoare.com nu este asociata sau sponsorizata de : Adidas, Anarchy, Armani, Arnette, Aviators, Black Flys, Bolle, Brighton, Biohazard, Calvin Klein, Cartier, Chloe, Choppers, Christian Dior, Diesel, DKNY, Dolce & Gabbana, Dragon, Eddie Bauer, Fendi, Gargoyles , Gucci, Guess, Harley, Kenneth Cole, Killer Loop, Lacoste, Liz Claiborne, Locs, Louis Vuitton, Maui Jim, Nautica, Matrix , Matrix Reloaded , Morpheus, Nike, Prada, Ralph Lauren, Ray Ban, Revo, Roxy, Serengeti, Smith, Spy , Tommy Hilfiger, Versace, Vogue, X-Loop sau alte nume de marci sau produsele lor. 

Produsele noastre pot fi comparabile, în calitate si stil, dar acestea nu sunt autentice sau originale dar sunt inspirate de si comparabile cu designerul de marca înregistrata.

Pentru aceasta nu incalcam nici o lege a dreptului de autor. Trimiterile la nume de marca sunt facute strict numai pentru comparatie. Daca doriti original, produs autentic, va rugam sa-l achizitionati de la un distribuitor autorizat.