• Alegeti produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., introduceti cantitatea dorita si apoi apasati pe butonul button_in_cart.gif pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.
 
  • Cosul de cumparaturi

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Dupa ce veti apasa butonul button_checkout.gif , sistemul va directioneaza spre pagina de inregistrare.
 
  • Date personale

Completati-va datele personale in formularul din pagina.
  pentru a va inregistra datele personale.
 
  daca aveti cont  pe site-ul nostru.
 
  • Detalii livrare

Selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa va fie livrata comanda. Daca doriti livrarea la o alta adresa completati formularul "modifica adresa". Daca aveti de comunicat alte detalii privind livrarea produselor, completati campul "Instructiuni speciale sau detalii comanda".
small_edit.gif
  • Informatii despre plata

 

In aceasta pagina aveti posibilitatea de a alege o modalitate de plata. Aveti de ales intre plata cu ordin de plata si plata ramburs. Pentru a putea continua, trebuie sa cititi "Termeni si Conditii". Daca sunteti de acord cu aceste conditii, puteti finaliza comanda. Daca doriti o alta adresa de facturare completati formularul "modifica adresa".

 

 

 

 
  • Confirmarea comenzii

 

Ultimul pas in finalizarea comenzii este verificarea tuturor datelor introduse de dumneavoastra si modificarea acestora acolo unde se impune.

small_edit.gif
 
  • Trimiterea comenzii


Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul button_confirm_order.gif. Imediat veti primi, la adresa de mail cu care v-ati inregistrat, confirmarea inregistrarii acestei comenzi.


 


Comenzile lansate pe site vor fi expediate in 3 - 5 zile,in functie de numarul de comenzi plasate pe site.Termen care se poate prelungi pentru comenzile plasate la sfirsitul saptaminii.